Hozzávalók:
2 nagy epres joghurt
1 nagy natúr joghurt
1 epres puding (e helyett 0,5 tejszínt is lehet használni, akkor krémesebb)
0,5 l tej (csak a puding miatt)
1 zacskó étkezési zselatin
0,5 kg eper
3 evőkanál eperszörp (elhagyható, helyette cukor, ha nem elég édes)
2 nagy epres joghurt
1 nagy natúr joghurt
1 epres puding (e helyett 0,5 tejszínt is lehet használni, akkor krémesebb)
0,5 l tej (csak a puding miatt)
1 zacskó étkezési zselatin
0,5 kg eper
3 evőkanál eperszörp (elhagyható, helyette cukor, ha nem elég édes)
Elkészítés:
A pudingot felfőzzük, majd beleöntjük a joghurtokat. Így annyira lehűl, hogy bele tudjuk keverni a zselatint. Az eper felét pürésítjük, a másik felét kockára vágjuk, és ezt is hozzáadjuk a keverékhez. Hogy egy kicsit még színesítsük, jön hozzá a szörp és máris formákba öntjük. Hűtőbe tettem egy pár órára.
A pudingot felfőzzük, majd beleöntjük a joghurtokat. Így annyira lehűl, hogy bele tudjuk keverni a zselatint. Az eper felét pürésítjük, a másik felét kockára vágjuk, és ezt is hozzáadjuk a keverékhez. Hogy egy kicsit még színesítsük, jön hozzá a szörp és máris formákba öntjük. Hűtőbe tettem egy pár órára.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése