2013. november 1., péntek

Ötletes csokis kockák

Ezt a csoda finomságot nagyon egyszerűen elkészítheti bárki otthon is. Ha nagyon kedvezni akarunk a családnak vagy a barátoknak, akkor a csokoládét mi magunk is készíthetjük. De ha nem akarjuk vagy nincs erre időnk, akkor kész csokoládét olvasszunk fel.
 
Csoki
 

Ha magunk készítjük el a csokoládét, akkor többet tudunk egyszerre csinálni és nagyobb mennyiségből többet lehet készíteni. Arról nem is beszélve, hogy sokkal olcsóbb, mintha olvasztgatjuk a csokoládét. Főleg ilyen áraknál.

Tehát ha kész a massza, adagoljuk ki jégkocka készítő formába egy kanál segítségével a csokimasszát. Tetszés szerint, vagy idénygyümölcstől függően tegyünk bele gyümölcsöt. A gyümölcsöt tehetjük kockára vágva, vagy egész darabban is, a lényeg, hogy mutasson jól! Lehet eper, őszibarack, banán, vagy amit szeretnénk és úgy gondoljuk, hogy megállja a helyét.

Ha a csoki megdermedt, akkor ki is vehetjük a fagyasztóból és tálalhatjuk, isteni finom és olyan gusztusos, hogy nincs ember, aki ellenállhatna neki. Aki kihagyja, az nem tudja mi a finom! Itt már csak arra kell figyelnie, hogy eleget csináljon belőle! Szerintem nincs az a mennyiség, amely elég lehet, úgyhogy vagontételben gondolkodjon.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése