2014. március 30., vasárnap

Valentin napi házi moziest és a SODA POP

Valentin napra nehéz kitalálni mivel is lepjük meg a párunkat. Akik ritkábban tudnak napközben együtt lenni szuper ötlet lehet egy csendes, összebújós, nyugis, házi moziest. Előtte tudakolódhatunk, milyen filmet nézne meg szívesen a párunk, amit még nem látott, vagy már régen látott. Ezután már csak elő kell készülnünk az estére.

Ha kreatívak vagyunk, készíthetünk már előtte egy fa dobozt SODA POP felirattal, és egy drótkosárkát kibélelhetünk textillel. Egy papírcímkét is tehetünk rá POPCORN felirattal. A popcornt pillanatok alatt elkészítjük, bele a kosárba, a behűtött üdítő (vagy sör) a dobozba, egy kis nasikával, amit szeretünk, mellé a kiválasztott film, és kezdődhet a meghitt Valentin napi otthoni moziest.
panier garni3 Idées originales pour décliner un panier garni


popcorn-box-template

Ha kevésbé vagyunk kreatívak egy egyszerűbb ötlet: Összekészíthetünk egy szép nagy üvegbe mindenféle finomságot, ami párunk kedvence. Csoki, gumicukor, keksz M&M's stb. Az üveg elejére pedig készítsünk címkét: "Mozi imádó ajándéka üvegben". A sablont hozzá megtalálod a yesterday on tuesday oldalán. Csak ki kell nyomtatnod kartonra, és az ajándékot összeállítani
Movie Lover's Gift in a Jar with printable labels, tags and more.Movie Lover's Gift in a Jar with printable labels, tags and more.
Akiknek ennyi még nem elég és még kreatívabbak, ezen is túl is mehetnek. A moziestet feldobhatod saját készítésű mozijeggyel vagy táblákkal, íme pár ötlet, az elsőhöz a nyomtatható mintát pdf-ben itt megtalálod: ticket
Movie night free printable tickets.:
not free, but lovely:
Movie night invite.:
Love this for the den:
Antiqued Movie Clap Plaque | Kirklands:
Hot Popcorn Canvas Print | Kirkland's maybe cute for kitchen:
personalised cinema marquee sign print by the drifting bear co. | notonthehighstreet.com:
És még egy dolog! A mozi esthez add meg a hangulatot!
favorite.:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése