2016. március 29., kedd

Régi Singer varrógép állvány új szerepben

Talán sok nagyi padlásán még van egy régi Singer varrógép állvány, kinek ne lett volna abban az időben. Nagyon jól működött, pedállal lehetett hajtani, voltak kétoldalán fiókok is. Ha az ember nem használta, besűlyeszthette, és egy szép dekorációval a szoba dísze volt. Annak idején a nagymamámnak is volt egy, kislánykoromban imádtam a pedáljával játszani. Mikor a nagymamám elhunyt, 11 éves lehettem, akkor még nem igazán tudtam, mekkora örömet jelentene ez nekem később.

Manapság újra divatba jött, de már teljes más funkciót tölt be. Sokan nem szeretik a modern bútorokat, ahogy én sem. És ma már nem varrásra használják, hanem különböző bútorokat készítenek a lábából és a fiókokból pedig dekorációkat. Rengeteg mindent lehet belőle csinálni! Mutatók párat inspirációként. Akinek nincs az bánhatja, vagy kezdhet a neten böngészni eladó után....


Így nézett ki eredetileg, besűlyesztve.

sewing machine:

A fiókot fehérre lefestve, mert ugye az már divatosabb, nagyon sok dolog tárolására használhatjuk. Dekorációk, cérnák, szalagok, fűszerek... Az a jó, ha több van belőle, akkor mindennek jut egy fiók.
A vintage sewing machine drawer that has been shabbied to perfection. Could it be more perfect?:

Shabby Chic:
Laura Beining-Tollander-Antique sewing drawer...I went to Goodwill and found an old silver trivet, I had my husband remove the feet and simply glued them on the drawer! I love it!:
Egy egész szekrényt készített belőle valaki! Mennyi varrógépe lehetett, elképesztő! Kreatív szobába nagyon hasznos lehet.
sewing machine drawers:

A bátrabban a fürdőszobában a mosdóállványt helyettesíthetik vele. Jó, mert mutatós, és a két oldalán elférnek a csecsebecséink is.

super cool bathroom vanity created from an old sewing machine - gorgeous!!:

OMG!!!! I am a hobby seamstress so THIS, THIS would be perfect. But it would be too cutesy for the husband. Maybe I need a girl's hideaway with a girl's bathroom. Vintage Singer sewing machine table base is used as a case cabinet for a sink:

Ez szinte eredeti állapotában lett meghagyva. Kapott egy szép világos színt, és egy szoba dísze, mint az első képen. Elképzelhető, hogy időnként még használják is.

o mueble de maquina de coser, convertido en tocador:

Ideas for my grandmothers old singer:

vintage sewing table, perfect as an entryway table (my mom has one as her nightstand):

Shabby Chic Singer Sewing Machine Table with Antique White Finish.  Would be perfect for an entry way.:

60 Ideas to recycle your old sewing machines in furniture diy  with Vintage Upcycled sewing machine Recycled Interior Furniture DIY:

Repurposed Sewing Machine into side table-love how they painted the wood top and bottom metal to match!:
Nekem ez a megoldás tetszik a legjobban. Csak a lábát hagyták meg, és arra régi ládát tettek. A fiókokat felhasználhatjuk egyébre.

Bedroom Whitewashed Cottage chippy shabby chic french country rustic swedish idea. ***Pinned by oldattic ***.:
fleaChic: flea market savvy: Repurposing and Upcycling - so much fun:
Akár kültéren is lehet használni. Szépen mutatnak benne a virágok.
Decorating with Sewing Machines:
Nekem ez is nagyon tetszik. Két deszka van a tetejére rögzítve. Kis asztalként funkcionál, és nagyon romantikus.
I will be converting one of my old sewing machine cabinets into a new desk!! So brilliant. Can't wait to do this new office.:

És mire lehet használni magát a varrógépet. Az is jó nosztalgikus dekorációnak. Pl. könyeknél vehetjük hasznát, vagy lefestve egy kis asztalon nagyon jól mutat.

Vintage Singer Sewing Machine Book Ends; old machine cut in half; now you know what to do with those old machines Ande!:

A lábára cinkládákat tettek, és a fürdőszobában egy dekoráció és tárolóeszköz egyben. Milyen kreatív!

Repurposed Antique Sewing Machine Stand into Wall Bins ~~~by KnickofTimeInteri...:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése