2016. március 28., hétfő

Memóriajáték textilből

matching game with fabric scraps tutorial from What's Mummy Up To:                          Fabric scrap matching game - Do it the fastest way, zig-zag applique all the "matches" to the solid before cutting, then zig-zag around them onto the background in a grid, leaving space between for more cutting. Cut with pinking shears.: Egyszerű kis játék gyerekeknek. Szükség van hozzá 10 különböző mintájú anyagra, fehér anyagra a kép keretéhez, hátsó anyagra, ami itt virágos. Ami tetszik benne, hogy megunt ruhadarabokból is elkészítheted, így olcsó, és már is beszélhetünk újrahasznosításról.


Vágj ki 
- 20 db négyzetet a hátsó anyaghoz (virágos) 8 x8 cm,
- 20 db négyzetet a kerethez (fehér) 8 x 8 cm,
- 20 db négyzetet (10 x 2 db) a mintás anyagokból, 5 x 5 cm.


Helyezd a kis négyzeteket a fehér négyzetek közepére, és cikk-cakk öltéssel varrd rá mindre. Színt színével varrd össze a fehér és a mintás anyagot, tehát az elejét és a hátulját, hagyj egy kis nyílást a kifordításhoz. A sarkokat csípd le, majd fordítsd ki mindet. Varrd össze a nyílásokat, majd tűzd körbe a négyzeteket.
Memory game made from felt and fabric - Re-pinned by @PediaStaff – Please Visit http://ht.ly/63sNt for all our pediatric therapy pins: DIY Memory Match Game from Fabric Scraps:

És még pár ötlet, milyet készíthetsz:Memory Game- great kids gift....could so do quiet book page with these...Graison would love it: Memory Game 3



Memory Game - fabric memory set, shapes, unisex toy10 Fabric Heart Coasters Valentine's Day





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése