2013. május 12., vasárnap

5 élelmiszer a lapos hasért

szép has
 

 
Általában a lapos has rengeteg munkával jár, sok mindenről le kell mondanunk és van, hogy még ekkor sem sikerül elérni a kívánt eredményt. A következő öt étel segítségével könnyebben csökkenthet...ed derékméretedet!

Étcsokoládé

A csokoládé jótékony hatása már-már közismert, azonban azt kevesen tudják, hogy a kinézetünkre is jótékony hatás gyakorol, hiszen a magas antioxidáns tartalom, a teorbromin és az olajsav nagymértékben elősegíti a zsírégetést, így fogyasztásával nem csupán egészségesebbek, de csinosabbak is lehetünk. Amennyiben lehetőségünk van rá, válasszunk minél magasabb kakaótartalmú étcsokoládét és nyugodtan engedjük meg magunknak ezt a napi pár kocka élvezetet a főétkezések után.
 
Avokádó

A hazánkban is egyre népszerűbb avokádó kétszeres sikerű eredmény elérésében segít minket, mivel egyrészt nagyon gazdag rostokban, ezért sokkal később éhezünk meg, mintha más gyümölcsöt fogyasztanánk, így sokáig biztosítja számunkra a jóllakottság érzését, másrészt a benne található telített zsírsavak nagyban segítik a zsírégetést.

Tojás

Sokan vitatják, de a legtöbb fogyókúrás szakember megerősíti, hogy a tojás az egyik legkiválóbb étel a fogyókúra esetén, hiszen nem csupán megfelelő energiával tölt fel, de segíti az anyagcsere folyamatok megfelelő működését is, így sokkal hamarabb megszabadulhatunk a nem kívánt kilóktól. Érdemes a házi tojást választanunk, hiszen sokkal több energiával tölt fel, mint az egyszerű, boltban kapható tojások.

Fahéj

Nem csupán finom és télen szinte elengedhetetlen a reggeli kávéból, vagy a különféle őszi-téli sütemények ízvilágából, de rengeteg antioxidánst is tartalmaz, amely szintén segíthet minket a kívánt eredmény elérésében. Antioxidánsai növelik a szervezet inzulin érzékenységét és jó hatással vannak a vércukorszint stabilizálására is. Ezek után pedig szinte bármit bátran ízesíthetsz fahéjjal.

Natúr-joghurt

Érdemes a mindennapokba beépíteni a joghurtfogyasztást. Felejtsd el azonban a cukrozott joghurtokat, ugyanis ezek a magas cukor tartalmuknak köszönhetően valószínűleg nem fogják elősegíteni, hogy lapos hasad legyen. Válaszd a natúr változatot, így nem csupán a felesleges cukortól szabadulsz meg, de az értékes probiotikumokat is bejuttathatod a szervezetedbe. Mézzel gyümölcsökkel ízesítheted.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése