2012. május 16., szerda

A sokrétű táblafesték

Nagy divatba jött a fekete táblafesték. Hihetetlen mennyi mindenre lehet felhasználni. Egy korábbi bejegyzésben már bemutattam egy táblanaptárt, ami fekete táblafestékkel készült, most bemutatok pár ötletet, mire is jó még ez a festék.

Szerintem sokkal jobb, mint egy címke, mert ezt nem kell leáztatni, hanem csak letöröljük a szöveget, és ráírunk egy másikat, ha pl. az üveg tartalma változik.


Pinned Image

Chalkboard marker jars - do it yourself, made with chalkboard paint


A gyerekek is imádnak rajzolni, ezért a gyerekszobába is ideális. Vagy pl. jegyzetelni a konyhába, hogy mit kell vásárolni. Nincs az a sok cetli, amit sokszor nem is tudujuk, hogy hova tettünk.


Szerintem szuper megoldás az ajtó egyes részeit befesteni. Gyerekszobába, és a konyhai helyiségekre a legjobb. Amíg anya főz, addig a gyerek el van. :)


Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Gyerekszobába is ideális. Az íróasztalra is készítetsz egy állandó "noteszt", és a ceruzáknak is megfelelő a kiüresedett befőttes üvegekre.

Pinned Image

Pinned Image

chalkboard paint calendar...I could spin this idea. by vonda

Pinned Image

Ha szoktál sűrűn partyt rendezni, akkor bizonyára ismerős az, amikor kezdetben mindenkinek van egy külön pohara, de egy idő után már senki sem tudja melyik kié. Na, erre is tud megoldást nyújtani.

Pinned Image



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése